TKR Viemärisaneeraus-
menetelmä

TKR Viemärisaneerausmenetelmä on saumaton viemäriputkiston saneerausmenetelmä kunnan viemäriverkostoon asti. Menetelmä soveltuu betoni-, PVC- ja valurautaviemäreiden saneeraukseen mukaan lukien lattiakaivot ja lattiakaivojen liitokset putkiin. Pinnoite muodostuu kolmesta kerroksesta, joista kaksi ensimmäistä on vedeneristettä ja kolmas kerros on jäykempää, kulutusta kestävää massaa.

Vedeneristeiden ja kulutuskerroksen muodostaman pinnoitteen kokonaispaksuus on vähintään 2,0 mm. Menetelmän käyttöalue käsittää viemäriputket, joiden halkaisija on 32 -300 mm. (PVC-viemärit 70-300mm.)Kotimaisuus ja turvallisuus

TKR Viemärisaneerausmenetelmän tekniikka ja menetelmässä käytettävät TKR Pinnoitteet ovat testattua, turvallista, kotimaista teknologiaa.

TKR Viemärisaneerausmenetelmällä tehty uusi viemäri on kosteuden, korroosion, kulumisen ja syöpymisen kestävä tuote, joka kestää iskuja ja notkahduksia korkean murtovenymän ansiosta.

Uudesta viemäristä tulee elastinen ja antistaattinen. TKR tuotteet ovat hajuttomia niin asennettaessa kuin valmiina tuotteenakin.

Kustannustehokkuus ja edullisuus

Viemärisaneerausmenetelmä mahdollistaa saneerauskustannusten jakamisen useille vuosille, koska remontti voidaan tehdä eri aikoina huoneisto- ja runkoviemäreihin.


TKR Putkimassa

TKR Putkimassa on kehitetty valurauta, betoni ja PVC -putkien uusimiseksi ilman perinteistä viemäriputkien vaihtamista.

TKR Putkimassa suojaa viemärit korroosiolta, kulumiselta, syöpymiseltä ja iskuilta. Tuotteet kestävät suoloja, liuottimia, emäksiä ja erilaisia happoja. TKR Putkimassalla käsitelty vanha viemäriputki vaimentaa ääntä ja kestää värähtelyjä ja tärinää.

Päästöluokaltaan M1 tuotteet ovat turvallisia sekä työstettäessä että valmiina tuotteena.


Valtuutetut TKR viemärisaneerausmenetelmä urakoitsijat