Sealvent ja TKR-Marketing Oy yhdistävät osaamisensa IV-kanavien pinnoittamiseen

Yksi syy sisäilmaongelmiin julkisrakennuksissa ovat eristeiden kuidut ja rakenteiden sisäiset epäpuhtaudet, jotka kulkeutuvat huoneilmaan IV-kanaviston saumojen ja läpi. Yleinen ongelma on myös lumen ja kosteuden päätyminen kanavistoon aiheuttaen tuhoa kanaviston rakenteelle tai mahdollistaen kasvustot, joko kanavistossa tai rakenteissa. Aikaisemmin halkaisijaltaan alle 1000mm IV-kanavien pinnoittaminen oli aikaavievää ellei mahdotonta ilman rakenteiden purkamista. Sealvent tekniikka mahdollistaa IV-kanavistojen sisäpuolisen pinnoituksen.

Pinnoittamalla kanavat parannetaan ilmanottojärjestelmän tiiveyttä tai voidaan suojata kanavan rakenneta sinne päätyvältä kosteudelta. Tällä toimenpiteellä parannetaan kiinteistön sisäilmaa ja säästetään ilmanvaihdon energiakustannuksissa kun järjestelmä toimii tehokkaammin.

Sealvent Hybrid Sprayer pinnoituslaite on kanavakorjaajan ratkaisu putkistojen sisäpuoliseen pinnoitukseen. Sealvent toimii sekä spray-, että harjapinnoittamalla. Pinnoitteet toimitetaan siistissä kaksikomponentti patruunassa ja eri kerrokset tehdään eri väreillä laaduntarkkailua varten.

Sealvent on yhden asentajan operoima, helposti liikuteltava kone, jolla voidaan hoitaa kaikki tarvittavat työt:

  • kanaviston harjapuhdistus
  • desinfiointi
  • tiivistäminen