Koulutus

Perehdytämme osaajia

TKR-Service

TKR-Service sisältää materiaalien toimitukset suoraan työmaalle, asentajien tuotekoulutuksen, asennusavun, työnjohtopalvelun ja asennuksessa tarvittavat oheistuotteet. Palvelu käynnistyy Uudellamaalla alkuvuodesta 2023.

Asentajille

TKR-Marketing Oy kouluttaa asentajia ja osallistuu rakenteiden tiivistäjän henkilösertifikaatti-koulutuksien toteuttamiseen. Voitte hakea Rakenteiden tiivistäjä -koulutusta ja niiden ajankohtia Työtehoseuran tai Taitotalon sivuilta.

Työmailla koulutamme asentajille työmenetelmät, joiden avulla TKR-tuotteiden asentaminen on kustannustehokasta, helppoa, turvallista ja varmistaa onnistuneen ja vastuullisen sisäilmakorjauksen.

Koulutuksessa huomioidaan myös työmaan eri olosuhteiden vaikutus asennustyöhön.

Kysy myös TKR-asennuspalvelua, joka sisältää koulutuksen ja työnjohdon TKR-asennuskohteessa. Palvelu on saatavissa Uudenmaan alueella.

Asiantuntijamme vierailevat työmaalla antamassa materiaali- sekä asennuskoulutuksen asentajille. Samalla käydään läpi kyseisellä työmaalla huomioitavat olosuhteet. Kannustamme asentajia täyttämään työkohdepäiväkirjan tiivistyskorjauksien yhteydessä ja tarjoamme todistuksen suoritetusta materiaali- ja menetelmäkoulutuksesta.

Kuva Amiedun tiivistäjäsertifikaatin koulutuksesta (Rakenteiden tiivistäjä VTT sertifikaatti).

Suunnittelijoille

TKR-Marketing Oy kehittää tuotteita ja menetelmiä kokonaisuutena yhdessä suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden kanssa. Suunnittelijoille tarjoamme kohdekohtaisia ratkaisuja, joissa otetaan huomioon asennustavat, työmaaolosuhteet ja tuotteiden ominaisuudet.

TKR detaljit löytyvät jatkossa Prodlib kirjastosta

Varaa ilmainen TKR-koulutus haitta-aineiden hallintaan tiivistämällä tai kapseloimalla

TKR asiantuntijat ja vuosien aikana kertynyt TKR-tieto ovat käytössänne. Varaa TKR koulutus joko livenä kohteella tai verkkokoulutuksena.

Varaa aikasi