Koulutus

Perehdytämme osaajia

TKR-Service

TKR-Service sisältää pinnoitteiden ja muiden tarvittavien materiaalien toimitukset suoraan työmaalle, asentajien tuotekoulutuksen, asennusavun, työnjohtopalvelun sekä asennuksessa tarvittavat oheistuotteet kuten 2k-patruunapuristimet. Palvelu käynnistyy Uudellamaalla alkuvuodesta 2023.

Asentajille

TKR-Marketing Oy kouluttaa asentajia ja osallistuu rakenteiden tiivistäjän henkilösertifikaatti -koulutuksien toteuttamiseen. Voitte hakea Rakenteiden tiivistäjä -koulutusta ja niiden ajankohtia Työtehoseuran tai Taitotalon sivuilta.

Työmailla koulutamme asentajille tarvittavat työmenetelmät, joiden avulla TKR-tuotteiden asentaminen ja käyttö on kustannustehokasta, helppoa ja turvallista. Sisäilmakorjauksen koulutus ja asennusapu varmistavat onnistuneen ja vastuullisen sisäilmakorjauksen.

Koulutuksessa huomioidaan myös työmaan eri olosuhteiden vaikutus asennustyöhön.

Kysy myös TKR-asennuspalvelua, joka sisältää sekä tarvittavan koulutuksen että urakan työnjohdon TKR-asennuskohteessa. Palvelu on saatavissa Uudenmaan alueella.

Asiantuntijamme vierailevat työmaalla antamassa materiaali- sekä asennuskoulutuksen TKR-tuotteiden asentajille. Samalla käydään läpi kyseisellä työmaalla huomioitavat olosuhteet. Kannustamme asentajia dokumentoimaan työn täyttämällä työkohdepäiväkirjan tiivistyskorjauksien yhteydessä, ja tarjoamme todistuksen / sertifikaatin suoritetusta materiaali- ja menetelmäkoulutuksesta.

Erityskoulutus, tiivistyskoulutus ja sertifikaatti - TKR Marketing Oy

Kuva Amiedun tiivistäjäsertifikaatin koulutuksesta (Rakenteiden tiivistäjä VTT sertifikaatti).

Suunnittelijoille

TKR-Marketing Oy kehittää tuotteita ja menetelmiä kokonaisuutena yhdessä suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden kanssa. Suunnittelijoille tarjoamme kohdekohtaisia ratkaisuja, joissa otetaan huomioon asennustavat, työmaaolosuhteet ja tuotteiden ominaisuudet.

TKR detaljit löytyvät jatkossa Prodlib kirjastosta

Varaa ilmainen TKR-koulutus haitta-aineiden hallintaan tiivistämällä tai kapseloimalla

TKR asiantuntijat ja vuosien aikana kertynyt TKR-tieto ovat käytössänne. Varaa TKR koulutus joko livenä kohteella tai verkkokoulutuksena.

Varaa aikasi