Tuotteet

TKR Peruspinnoite

TKR Peruspinnoite on kaksikomponenttinen luonnonöljypohjainen pinnoite, jota voidaan käyttää moniin eri käyttötarkoituksiin. Yleisin käyttö TKR Peruspinnoitteella on TKR menetelmien ja muiden tuotteiden pohjusteena tartunta- ja silloittumiskykynsä ansiosta sekä viimeisenä pintana hyvän tasoittumisen ja tiiviin pintansa takia. Juokseva TKR Peruspinnoite soveltuu hyvin suojamaalauksiin, injektointeihin ja kaikkeen ohutkalvopinnoittamiseen. TKR Peruspinnoite on hajuton ja sitä voidaan käyttää esim. elintarviketuotannon tiloissa tai asiakastiloissa vaikka tilat olisivat käytössä.

Kahden komponentin suhteita muuttamalla käytettävästä pinnoite-erästä voidaan tehdä pehmeä ja venyvä esimerkiksi liikuntasaumoja ja rakenteiden liittymiä varten tai kova ja jäykkä kulutuskestävyyttä vaativiin pintoihin kuten teollisuuden lattiohin. Sekoitus voidaan tehdä työmaalla.

TKR Peruspinnoitteeseen voi sekoittaa täyteaineita kuten kvartsihiekkaa, kumirouhetta ym. erilaisia käyttötarkoituksia varten ja se toimii myös liimana erilaisissa käyttökohteissa.

Pakkauskokoja TKR Peruspinnoitteelle on kahdenlaisia; valmiiksi tehtaalla punnitut pakkaukset, joita ei tarvitse työmaalla taarata, ja itsepunnittavat joiden mittaamisessa tulee käyttää vaakaa.

Pakkauskoot:

  • Valmiiksipunnittu 300g
  • Valmiiksipunnittu 1500g
  • Itsepunnittava 3kg
  • Itsepunnittava 14kg

TKR Peruspinnoitteen asennus teräslastalla lattialaattojen päälle - TKR Marketing

TKR Peruspinnoitteen voi asentaa esim. teräslastalla.

Lakattu TKR peruspinnoite on kestävä, helppo puhdistaa ja sen kitkakerroin on hyvä - TKR Marketing

Peruspinnoite asennettu laattojen päälle ja lakattu himmeällä lakalla.

Ajankohtaista

Ajankohtaisten uutisten lisäksi löydät täältä muun muassa tapahtumia sekä uusia tuotetietoja.

Meriverkostot-tapahtuma avaa ovia yritysyhteistyölle

Meriverkostot-tapahtuma järjestetään jo kuudetta kertaa torstaina 14.3.2024 klo 9–15 Naantalin kylpylässä. Meriteollisuuden ammattilaisille suunnattu tapahtuma tarjoaa osallistujille innostavan seminaariohjelman lisäksi mahdollisuuden tavata uusia yhteistyökumppaneita, jotka…

Lue lisää

Sisäilmastoseminaari 2024

Olemme näytteilleasettajan Sisäilmastoseminaarissa Helsingin messukeskuksessa 12.3.2024. Tulkaa keskustelemaan kanssamme onnistuneista ratkaisuista asbestin hallintaan ja IV-kanavien tiivistämiseen. Voitte ilmoittautua tapahtumaan tästä linkistä.

Lue lisää