Tuotteet

TKR Peruspinnoite

TKR Peruspinnoite on kaksikomponenttinen luonnonöljypohjainen pinnoite, jota voidaan käyttää moniin eri käyttötarkoituksiin. Yleisin käyttö TKR Peruspinnoitteella on TKR menetelmien ja muiden tuotteiden pohjusteena tartunta- ja silloittumiskykynsä ansiosta sekä viimeisenä pintana hyvän tasoittumisen ja tiiviin pintansa takia. Juokseva TKR Peruspinnoite soveltuu hyvin suojamaalauksiin, injektointeihin ja kaikkeen ohutkalvopinnoittamiseen. TKR Peruspinnoite on hajuton ja sitä voidaan käyttää esim. elintarviketuotannon tiloissa tai asiakastiloissa vaikka tilat olisivat käytössä.

Kahden komponentin suhteita muuttamalla käytettävästä pinnoite-erästä voidaan tehdä pehmeä ja venyvä esimerkiksi liikuntasaumoja ja rakenteiden liittymiä varten tai kova ja jäykkä kulutuskestävyyttä vaativiin pintoihin kuten teollisuuden lattiohin. Sekoitus voidaan tehdä työmaalla.

TKR Peruspinnoitteeseen voi sekoittaa täyteaineita kuten kvartsihiekkaa, kumirouhetta ym. erilaisia käyttötarkoituksia varten ja se toimii myös liimana erilaisissa käyttökohteissa.

Pakkauskokoja TKR Peruspinnoitteelle on kahdenlaisia; valmiiksi tehtaalla punnitut joita ei tarvitse työmaalla taarata ja itsepunnittavat joiden mittaamisessa tulee käyttää vaakaa.

Pakkauskoot:

valmiiksipunnittu 300g
valmiiksipunnittu 1500g
itsepunnittava 3kg
itsepunnittava 14kg

TKR Peruspinnoitteen voi asentaa esim. teräslastalla.

Peruspinnoite asennettu laattojen päälle ja lakattu himmeällä lakalla.