TKR-Marketing Oy

TKR-Marketing Oy on perustettu vuonna 2004 myymään ja markkinoimaan kotimaisia Oy TKR Coatings Ltd:n valmistamia pinnoitteita. TKR-Marketing Oy:n toimitilat sijaitsevat Joensuussa, Pohjois-Karjalan maakunnassa.

Oy TKR Coatings Ltd:n pinnoitteita valmistava tehdas sijaitsee Pernajan Vanhakylässä, lähellä Porvoota, josta tuotteet lähetetään suoraan tilaajalle.

Suomessa monipuolisesti testatut M1 päästöluokan TKR tuotteet koostuvat uusiutuvista kasviöljypohjaisista luonnonvaroista ja ovat turvallisia niin työstettäessä kuin lopputuotteenakin. Tuotteitamme käytetään vedeneristyksiin, tiivistyskorjauksiin, haitta-aineiden hallintaan ja kapselointiin, pintamateriaalina ja liimana muissa sovelluksissa. Uusimpana sovelluksena on antibakteerinen pinnoite. Tuotteiden tutkimus-, kehitystyö ja sovellukset ovat olleet käynnissä 1980 luvulta lähtien ja jatkuvat edelleen.

TKR Arvot

Asiakkuudet

Asiakas on työnantajamme, laatukäsikirjamme ja markkinoijamme. Asiakas kannustaa meitä kehittymiseen, määrää työtahtimme ja maksaa palkkamme. Siispä pyrimmekin ratkaisemaan asiakkaidemme tarpeet ja ongelmat mahdollisimman hyvin. Asiakkailtamme saamamme palautteen hyödynnämme toimintamme kehittämiseen. Muistamme, että ainoastaan asiakas mahdollistaa toimintamme ja olemassaolomme.

Taloudellisuus

Kaikissa toimissamme pyrimme tulosvastuullisuuteen niin, että toimintamme olisi kannattavaa ja takaisi yrityksen kasvamisen ja menestymisen pitkälle tulevaisuuteen.

Yhteistyöarvot

Molemminpuolisessa avoimessa vuorovaikutuksessa menestymme yhteistyökumppaneittemme kanssa maailmanlaajuisesti. Opetamme toisiamme ja opimme toisiltamme. Kehitämme omaa toimintaa jatkuvasti vastaamaan yhteistyökumppaneittemme toimintaa. Avainsanoina ovat avoin vuorovaikutus, luottamus, tasavertaisuus ja kunnioitus.

Kehittymisarvot

Kasvamme tunnetuksi ympäristöystävällisiä tuotteita markkinoivaksi yritykseksi, joka ottaa ympäristösuojeluun liittyvät asiat huomioon kaikessa toiminnassaan. Haluamme olla avoimia uusille ideoille ja kehitämme toimintaamme uusilla innovatiivisilla ratkaisuilla. Kohtaamme ongelmat mielenkiintoisina tilanteina ja iloitsemme tekemästämme työstä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneidemme palvelemiseksi.