TKR Plastic by nature

TKR on kotimainen, turvallinen ja monipuolisesti testattu ratkaisu, joilla sisäilmakorjaus onnistuu!

Tuotteet

TKR Peruspinnoite

TKR Peruspinnoite on kaksikomponenttinen luonnonöljypohjainen pinnoite, jota voidaan käyttää moniin eri käyttötarkoituksiin. Yleisin käyttö TKR Peruspinnoitteella on TKR-menetelmien ja muiden tuotteiden pohjusteena hyvän tartunta- ja silloittumiskykynsä ansiosta. TKR peruspinnoitetta voidaan käyttää myös viimeisenä pintana hyvän tasoittumisen ja tiiviin pintansa takia.

TKR Peruspinnoite

TKR Peruspinnoite - pohjustukseen tai viimeistelyyn - erinomainen tartunta - TKR Marketing Oy

TKR Hyytelö 2 ja 4 - paksumpi kalvovahvuus tiivistämiseen - TKR Marketing

TKR Hyytelöt 2 ja 4

TKR Hyytelö 2 ja Hyytelö 4 ovat kaksikomponenttisia ja luonnonöljypohjaisia pinnoitteita joita käytetään TKR Peruspinnoitteen kanssa eri TKR menetelmissä, kuten tiivistys ja vedeneristys. TKR hyytelöt omaavat korkeamman viskositeetin kuin Peruspinnoite ja niitä käytetään kalvopaksuuden lisäämiseksi, sekä kaltevia ja pystypintoja pinnoitettaessa.

TKR Hyytelöt 2 ja 4

TKR Antibakteerinen pinnoite

TKR Antibakteerinen pinnoite soveltuu pintamateriaaliksi hygieenisiä pintoja vaativiin tiloihin. Antibakteerisen pinnoitteen teho on jopa 99,99% vuorokauden sisällä. TKR Antibakteerinen pinnoite soveltuu myös kulutuspinnaksi TKR vedeneristys, haitta-aineiden hallinta / kapselointi, ja pinnoitusjärjestelmiin.

TKR Antibakteerinen pinnoite

TKR Antibakteerinen pinnoite - hygieeninen pinnoite esim. lattioille, teho jopa 99,99% vuorokauden sisällä

Amperla Airtight pinnoite - ilmanvaihtokanavien tiivistys - TKR Marketing

Amperla Airtight ja Airtight K

Amperla Airtight ja Airtight K ovat ilmavuototiivistyksiin käytettäviä yksikomponenttisia M1 luokiteltuja pinnoitteita. Turvalliset ja terveelliset Amperla Airtight -tuotteet tarttuvat ja imeytyvät miltei kaikkiin rakennusmateriaaleihin. Lopputuloksena muodostuu ilmatiivis ja kosteutta kestävä kalvo esimerkiksi ilmanvaihtokanavaan.

Amperla Airtight ja Airtight K

TKR 2k patruuna

TKR 2-komponentti patruuna on tarkoitettu esim. halkeamien, lattia- ja seinänrajan, seinän- ja katonrajan, ahtaiden paikkojen, putkien läpivientien tai muiden vastaavanlaisten rakenteiden tiivistystyön helpottamiseen ja nopeuttamiseen. Soveltuu esimerkiksi ilmanvaihtokanavien saumoihin. TKR 2k patruuna voidaan täyttää lähes kaikilla TKR-pinnoitteilla.

TKR 2k patruuna

TKR 2k patruuna - helppokäyttöinen tiivistys ahtaisiin tiloihin - TKR Marketing

TKR Pinnoitteet - turvallinen ja terveellinen vaihtoehto - sisäilmaongelmien korjaus ja haitta-aineiden kapselointi

Muut tuotteet

TKR Marine -pinnoite
TKR 2-komponentti prässi
Kumimassa ja solukumi
TKR A5 pinnoite
EPDM Kumirouhe
Kvartsihiekka

Muut tuotteet