TKR Plastic by nature

Kotimainen, turvallinen ja monipuolisesti testattu ratkaisu onnistuneeseen sisäilmakorjaukseen!

Tuotteet

TKR Peruspinnoite

TKR Peruspinnoite on kaksikomponenttinen luonnonöljypohjainen pinnoite, jota voidaan käyttää moniin eri käyttötarkoituksiin. Yleisin käyttö TKR Peruspinnoitteella on TKR menetelmien ja muiden tuotteiden pohjusteena tartunta- ja silloittumiskykynsä ansiosta sekä viimeisenä pintana hyvän tasoittumisen ja tiiviin pintansa takia.

TKR Peruspinnoite

TKR Hyytelöt 2 ja 4

TKR Hyytelö 2 ja Hyytelö 4 ovat kaksikomponenttisia ja luonnonöljypohjaisia pinnoitteita joita käytetään TKR Peruspinnoitteen kanssa eri TKR menetelmissä. TKR hyytelöt omaavat korkeamman viskositeetin kuin Peruspinnoite ja niitä käytetään kalvopaksuuden lisäämiseksi, sekä kaltevia ja pystypintoja pinnoitettaessa.

TKR Hyytelöt 2 ja 4

TKR Antibakteerinen pinnoite

Pintamateriaaliksi hygieenisiä pintoja vaativiin tiloihin sekä kulutuspinnaksi TKR vedeneristys, haitta-aineiden hallinta ja pinnoitusjärjestelmiin.

TKR Antibakteerinen pinnoite

Amperla Airtight ja Airtight K

Amperla Airtight ja Airtight K ovat ilmavuototiivistyksiin käytettäviä yksikomponenttisia M1 luokiteltuja pinnoitteita. Ne tarttuvat ja imeytyvät miltein kaikkiin rakennusmateriaaleihin muodostaen ilmatiiviin ja kosteutta kestävän kalvon.

Amperla Airtight ja Airtight K

TKR 2k patruuna

TKR 2-komponentti patruuna on tarkoitettu esim. halkeamien, lattia- ja seinänrajan, seinän- ja katonrajan, ahtaiden paikkojen, putkien läpivientien tai muiden vastaavanlaisten rakenteiden tiivistystyön helpottamiseen ja nopeuttamiseen.

TKR 2k patruuna

Muut tuotteet

Amperla Boat
TKR 2-komponentti prässi
Kumimassa ja solukumi
Jälkivalaiseva pinnoite
TKR A5 pinnoite
EPDM Kumirouhe
Kvartsihiekka

Muut tuotteet