Menetelmät

TKR pinnoittaminen

TKR pinnoitteet edustavat uutta, turvallista ja ympäristöystävällistä kotimaista teknologiaa. Niiden tutkimus, kehitystyö ja sovellutukset ovat olleet jo 1980-luvulta lähtien käynnissä ja jatkuvat edelleen.

TKR pinnoitteet omaavat erinomaisen tartunnan, ja ne soveltuvat moneen eri käyttötarkoitukseen. TKR Peruspinnoite soveltuu esimerkiksi lattiapinnoitukseen pohjusteeksi tai viimeistelyyn.

Tutustu pinnoittamiseen

TKR pinnoitus - kestävä ja hyvin tasoittuva peruspinnoite moneen käyttöön - TKR Marketing Oy

TKR tiivistyskorjaus, sisäilmakorjaus ja haitta-aineiden kapselointi - TKR Marketing Oy

Tiivistyskorjaus ja haitta-aineiden hallinta

TKR-pinnoitteille on tehty haitta-aineiden läpäisevyystutkimukset (Vahanen 2012, 2015), jolla on todettu tuotteiden soveltuvan hyvin alustaan imeytyneiden haitta-aineiden hallintaan, kapselointiin ja rakenteiden tiivistyksiin betoni-, kipsi-, valuasfaltti-, puu- ja teräslattioissa, seinillä ja kattorakenteissa.

Tutustu menetelmään

IV-kanavien pinnoitus ja tiivistys

IV-kanavien pinnoittamisella voidaan estää joko ilmavuotojen kanavaan tuomien epäpuhtauksien (itiöt, kuidut, pöly, ym.) pääsy huoneilmaan tai ilmanvaihtokanavaan tiivistyvän kosteuden vuotaminen rakenteisiin. Menetelmä soveltuu teräs-, asbesti- ja tiilikanavien pinnoitukseen.

Tutustu menetelmään

TKR ilmanvaihtokanavien pinnoitus ja tiivistys - toimiva sisäilmakorjaus - TKR Marketing Oy

TKR Vedeneristys, saunan vesieristys ja WC vesieristys - TKR Marketing Oy

TKR vedeneristäminen

TKR vedeneristysjärjestelmä koostuu kotimaisista luonnonöljypohjaisista M1 luokitelluista tuotteista, jotka soveltuvat sellaisenaan myös märkätilojen pinnoitteeksi. TKR vesieristys sopii esim. saunaan, WC-tiloihin, tekniseen tilaan ja kylpyhuoneeseen.

Tutustu vedeneristykseen

TKR viemäri­saneeraus­­menetelmä

TKR Viemärisaneerausmenetelmä on saumaton viemäriputkiston saneerausmenetelmä kunnan viemäriverkostoon asti. Menetelmä soveltuu betoni-, PVC- ja valurautaviemäreiden saneeraukseen mukaan lukien lattiakaivot ja lattiakaivojen liitokset putkiin. Pinnoite muodostuu kolmesta kerroksesta, joista kaksi ensimmäistä on vedeneristettä ja kolmas kerros on jäykempää, kulutusta kestävää massaa.

Tutustu menetelmään

TKR viemärin pinnoitus ja lattiakaivon pinnoitus - TKR Marketing Oy

Varaa ilmainen TKR-koulutus haitta-aineiden hallintaan tiivistämällä tai kapseloimalla

TKR asiantuntijat ja vuosien aikana kertynyt TKR-tieto ovat käytössänne. Varaa TKR koulutus joko livenä kohteella tai verkkokoulutuksena.

Varaa aikasi

Ajankohtaista

Ajankohtaisten uutisten lisäksi löydät täältä muun muassa tapahtumia sekä uusia tuotetietoja.

Meriverkostot-tapahtuma avaa ovia yritysyhteistyölle

Meriverkostot-tapahtuma järjestetään jo kuudetta kertaa torstaina 14.3.2024 klo 9–15 Naantalin kylpylässä. Meriteollisuuden ammattilaisille suunnattu tapahtuma tarjoaa osallistujille innostavan seminaariohjelman lisäksi mahdollisuuden tavata uusia yhteistyökumppaneita, jotka…

Lue lisää

Sisäilmastoseminaari 2024

Olemme näytteilleasettajan Sisäilmastoseminaarissa Helsingin messukeskuksessa 12.3.2024. Tulkaa keskustelemaan kanssamme onnistuneista ratkaisuista asbestin hallintaan ja IV-kanavien tiivistämiseen. Voitte ilmoittautua tapahtumaan tästä linkistä.

Lue lisää