Tuotteet

TKR Hyytelöt 2 ja 4

TKR Hyytelö 2 ja Hyytelö 4 ovat kaksikomponenttisia ja luonnonöljypohjaisia pinnoitteita joita käytetään TKR Peruspinnoitteen kanssa eri TKR menetelmissä. TKR hyytelöt omaavat korkeamman viskositeetin kuin Peruspinnoite ja niitä käytetään kalvopaksuuden lisäämiseksi, sekä kaltevia ja pystypintoja pinnoitettaessa. Eri menetelmissä suositellaan käytettävän TKR Peruspinnoitetta pohjusteena sen tartunta- ja imeytymiskykynsä takia, jonka jälkeen jatketaan TKR Hyytelöillä.

Hyytelöt sopivat sellaisenaan erilaisiin tiivistyksiin, paikkauksiin ja täyttöihin. Ne ovat päällemaalattavissa ja erilaiset laastit sekä tasoitteet tarttuvat niihin hyvin. TKR Hyytelöt ovat hajuttomia ja niitä voidaan käyttää esim. elintarviketuotannon tiloissa tai asiakastiloissa vaikka tilat olisivat käytössä.

Kahden komponentin suhteita muuttamalla käytettävästä pinnoite-erästä voidaan tehdä pehmeä ja venyvä esimerkiksi liikuntasaumoja ja rakenteiden liittymiä varten tai kova ja jäykkä kulutuskestävyyttä vaativiin pintoihin kuten lattiohin. Sekoitus voidaan tehdä työmaalla.

Pakkauskokoja TKR Hyytelöille on kahdenlaisia; valmiiksi tehtaalla punnitut joita ei tarvitse työmaalla taarata ja itsepunnittavat joiden mittaamisessa tulee käyttää vaakaa.

Pakkauskoot:

valmiiksipunnittu 300g
valmiiksipunnittu 1500g
itsepunnittava 3kg
itsepunnittava 14kg

TKR Hyytelöt soveltuvat kattopintojen pinnoittamiseen. Kuvassa katon halkeamien tiivistys.

Lattianrajan tiivistyskorjaus. TKR Hyytelöillä luodaan kalvopaksuutta eri TKR menetelmissä.