TKR vedeneristeellä läpikyllästetty hiertopinnoite

TKR yhteistyökumppanit ja TKR asiantuntijat keskustelivat epoksilla ja akryybetonilla toteutettujen hiertomassalattioiden haasteista ja lopputuloksena syntyi biopohjaisella vedeneristeellä läpikyllästetty asentajaystävällinen TKR Adaptive 3000 hiertolattiaratkaisu.

Epoksipohjaisten hiertomassalattioiden yleisimmät ongelmat ovat pintalakan halkeaminen, reikiintyminen ja elastisuuden puutos. Pinnan rikkoutuessa rakenteeseen pääsee kosteutta, rasvoja ja esimerkiksi puhdistamiseen käyteettäviä kemikaaleja. Hiertomassalattioiden korjaukset ovat yleensä haastavia ja vaativat tilojen osastoinnin aiheuttaen merkittäviä ylimääräisiä kustannuksia tilojen omistajalle.

TKR yhteistyökumppanit kehittivät hiertomassaratkaisun, joka on läpikyllästetty biopohjaisella vedeneristeellä. Lattian asennuksen tai vanhan lattian korjauksen voi tehdä tilojen ollessa normaalissa käytössä. Ratkaisu on hajuton ja ei aiheuta asentajille tai muille samassa tilassa oleville vaaraa altistua kemikaaleista johtuville haitoille. Lisäksi ratkaisu on elastinen, ei enää haljenneita rakenteiden liitoskohtia tai lattiakaivon ympäristöjä. Ratkaisu kestää myös raskasta kulutusta.

Ota yhteyttä TKR osaajiin ja keskustele miten teidän lattioiden huolto- ja ylläpitokustannukset saadaan minimiin. Ei enää yllättäviä kustannuksia lattiarakenteen halkeilun tai pinnan rikkoutumisen johdosta.

Pirkanmaa ja Etelä-Suomi

Mikko Keskinen
+358 45 138 8636
mikko@kemika.fi

Keski- ja Pohjois-Suomi

Matti Romppainen
+358 50 562 5127
matti@lumelli.fi

Ota yhteyttä