Hyvää alkavaa kesää!

TKR-Marketing Oy on kevään ja kesän aikana mukana lukuisissa sisäilmakorjausprojekteissa eri puolilla Suomea. Kiitokset yhteistyökumppaneille luottamuksesta TKR tuotteisiin. Vedeneristys, tiivistys ja haitta-aineiden hallinta menetelmien valinnassa tärkeintä on tuotteen tartunta ja että tartunta kestää vuosikymmeniä. TKR tarttuu, elää rakenteiden mukana ja palautuu alkuperäiseen muotoonsa. Olimme aikaisemmin julkaisseet artikkelin omakotitalon tiivistyskorjauksesta, nyt esittelemme muutaman projektin ja yhteistyökumppanin.

Palvelutalon kylpyhuoneiden lattioiden korjaukset sertifioiduilla TKR tuotteilla

KBT-Rakennus Oy:n korjauskohteella oli kuntotarkastuksen yhteydessä havaittu, että kylpyhuoneen lattiarakenteisiin pääsee kosteutta ja muovimatto oli paikoin irronnut alustastaan. Mattoliiman ja maton kemiallinen hajoaminen aiheutti rakenteisiin imeytyviä VOC-yhdisteitä, jotka muutaman vuoden kuluttua olisivat emitoituneet huoneilmaan muovimattojen läpi.

Ongelma ratkaistiin poistamalla muovimatto ja alusrakenteet. Lattian kaadot korjattiin, sekä asennettiin toinen lattiakaivo oven eteen. Lattia pinnoitettiin TKR pinnoitteella 4-kertaan; pohjuste, vedeneriste, kulutuspinta ja liukkaudenesto. Valmis lattiapinta on miellyttävä paljaalle jalalle ja helppo pitää puhtaana. TKR tuotteiden hajuttomuus oli kohteessa asuville ja hoitajille miellyttävä yllätys. Kohteen asumisjärjestelyjen osalta ei jouduttu tekemään suuria muutoksia korjaustyön aikana.

Raitisilmakammion uudet vedeneristetyt pinnat

Raitisilmakammioissa piilee usein riski hyvälle sisäilmalle

Raitisilmakammioissa on usein vuosien saatossa kertynyt epäpuhtauksia rakenteisiin, jotka siirtyessään tuloilman mukana huoneilmaan aiheuttavat sisäilmaongelmia. TKR tuotteilla korjataan raitisilmakammioiden pinnat uudenveroisiksi ja helposti puhtaana pidettäväksi. TKR pinnoite kestää hyvin voimakkaatkin lämpötilan vaihtelut, mekaanisen- ja kosteusrasituksen.

TKR:llä on useita yhteistyökumppaneita eri puolella Suomea, joilla on erityisosaamista juuri raitisilmakammioiden pinnoittamisesta.

Ottakaa yhteyttä TKR:n asiantuntijoihin, niin he kertovat lisää aiheesta!

Teknisten tilojen tiivistykset, vedeneristys ja pinnoittaminen

TKR yhteistyökumppanit tarjoavat teknisten tilojen tiivistykset, vedeneristykset ja pinnoitukset ammattitaidolla niin uusiin kuin vanhoihin kohteisiin.