TKR tuotteet ovat mukana Voodin Bladesin testiohjelmassa

Voodin Blades valmistaa LVL-rakenteisia tuulivoimalan siipiä. Siipien testaus oikeassa käyttöympäristössä alkaa kesällä 2023 Keski-Saksassa. Siivet asennetaan olemassa olevaan tuulivoimalaan ja niiden eriominaisuuksia testataan ja tarkkaillaan kehitysohjelman testijakson aikana.

Biopohjaiset TKR tuotteet pääsivät mukaan Voodin Bladesin testiohjelmaan. Testiohjelman puurakenteiset siivet pinnoitettiin biopohjaisilla TKR tuotteilla. Suotuisissa tuulissa siivenkärki kiertää n. kahdessa viikossa maailman ympärysmittaa vastaavan matkan. Biopohjaisista TKR tuotteista testissä on mukana sisäilmaongelmien korjauksessa, vedeneristyksessä, haitta-aineiden kapseloinnissa, erilaisissa tiivistyksissä käytettävät tuoteratkaisut. Uutena tuotteena TKR Kitti on myös mukana testissä.

Voodin Blades arvostaa TKR menetelmien osalta asennusaikaista työturvallisuutta ja asentamisen helppoutta. TKR tuotteiden ominaisuuksien osalta erinomaista tarttuvuutta ja TKR tuotteiden elastisuutta.

TKR henkilöstö on luottavaisin mielin, että TKR tuotteet menestyvät Voodin Bladesin testiohjelmassa ja TKR tuotteet ovat tulevaisuudessa tuulivoimaloiden biopohjainen pinnoitusratkaisu.

Ota yhteyttä